Festes infantils a l'aire lliure

Hi ha moltes opcions i idees fantàstiques perquè s'ho passen en gran i que la festa resulte un èxit

per Eva Remolina

Esplai

Festes infantils a l'aire lliure
Festes infantils a l'aire lliure

Les festes infantils són sempre moments de màgia, color i diversió i amb el bon temps, organitzar aquest tipus d'esdeveniments a l'aire lliure sempre suposa un plus, ja que permet un major nombre d'activitats en disposar de més espai. Si tens un jardí a casa o una terrassa gran, estàs d'enhorabona. Si no, sempre pots optar per celebrar-ho en algun parc o bosc pròxim al teu domicili. Només necessites una bona decoració, organitzar uns quants jocs i una mica d'imaginació.

Compartim algunes idees que pots tenir en compte i que et seran de gran ajuda.

Pícnic: en lloc de muntar la típica taula amb cadires, organitza un aniversari com si es tractés d'un pícnic en el camp. Per a això, col·loca unes grans estovalles o vàries (si vols formar diferents grups). Els teixits han de ser iguals o de les mateixes tonalitats cromàtiques. Afegeix uns quants coixins perquè els xiquets puguen asseure's còmodament i col·loca en el mig algun adorn o un centre amb globus alts.

Aniversaris temàtics: solen donar sempre bons resultats. Decora amb elements del tema escollit i organitza jocs o activitats lúdiques que estiguen relacionats. Si fa bon temps, compra unes quantes pistoles d'aigua, tubs de pompes o màquines de bombolles... L'aigua és una aposta segura amb la qual passaran una bona estona.

Photocall: imprimeix accessoris de photocall que trobes per internet. Imprimeix-los sobre un paper d'un gruix d'almenys 150 grams, enganxa un pal... i llest! També pots realitzar un decorat o photocall amb algun cartó gran. Fes un munt de fotos. No necessitaràs més per a triomfar.

Racó de dibuix: el que tampoc sol fallar és preparar un racó dedicat a pintar. Compra algun rotllo de paper kfrat o blanc i unes quantes capses de colors. O atreveix-te amb pinzells i témperes. Deixa que traguen l'artista que porten a dins. Pots a més organitzar algun concurs de dibuix i obsequia els guanyadors amb algun premi o bossa de llepolies.

Obra de teatre: si els xiquets són una mica més grans, per què no organitzar-los una vesprada de teatre? Que es disfressen, que siguen ells mateixos els qui escriguen el guió, i que després representen la funció davant dels pares quan vinguen a recollir-los.

Taller de ceràmica o de treballs manuals: el que també els agrada, i molt, és fer treballs manuals. Per què no ensenyar-los a fer-se la seua pròpia màscara de superherois?, o un mapa del tresor pirata? I una corbata de pallasso? És una bona manera de fer-los protagonistes de la festa.

Hi ha moltes opcions i idees fantàstiques perquè s'ho passen en gran i que la festa resulte un èxit. Segur que començaran a comptar els dies que falten per a l'any vinent.