Altea lliura els IV Premis de Literatura i Investigació [Galeria]

Modest Barrera, Silvestre Vilaplana i Jordi Julià són els guardonats d'enguany

per NLV

Cultura, InfoLlibres

Altea lliura els IV Premis de literatura i investigació [Galeria]
Altea lliura els IV Premis de literatura i investigació [Galeria]

Els VI Premis Altea de Literatura i Investigació van celebrar dissabte passat l'acte de lliurament al Palau Altea d'aquest municipi de la Marina Baixa, tal com es pot veure en aquesta galeria fotogràfica

Hi van assistir, entre altres, l’alcalde, Jaume Llinares; la presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verónica Cantó; la directora de l’Institut Alacantí de Cultura Juan-Gil-Albert, Pilar Tébar; el director de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d'Alacant, Joan Borja, i el president de la Fundació Caixaltea, José Miguel Cortés.

El Premi Carmelina Sánchez- Cutillas de Novel·la i prosa creativa va ser per a l’obra Com és de gran el meu voler!, de Modest Barrera Aymerich. D'altra banda, Silvestre Vilaplana va obtindre el guardó de Literatura infantil i juvenil per La marca del temps, i Jordi Julià Garriga el d'Assaig i investigació per Perdre l’escriure. Cròniques particulars del món de les lletres (2006-2013).

El Premi Estela d’Honor va ser per a la pintora alteana Joana Francés, per la seua aportació a la pintura contemporània. Els seus familiars no van poder assistir, però van enviar un vídeo d’agraïment.