Richard Garrigues, nou secretari de Joves PV-Compromís de la Ribera Alta

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Castelló (la Ribera) diu que les «polítiques joves marcaran el rumb de les pròximes eleccions»

per NLV

Política

Richard Garrigues, elegit secretari de Joves PV-Compromís de la Ribera Alta
Richard Garrigues, elegit secretari de Joves PV-Compromís de la Ribera Alta

Richard Garrigues va ser elegit secretari de Joves PV-Compromís de la Ribera Alta per unanimitat en el II Congrés comarcal celebrat el passat dissabte 9 d'abril a Castelló, on es van reunir una bona representació de la militància de la comarca.

La coordinadora liderada per Garrigues estarà formada per 5 àrees: Organització, Finances, Comunicació i estratègia, Acció Política i Institucional i Dinamització, i estarà integrada per Andrea Viñes (Alzira), Carla Cebrián (Carlet), Carles Calabuig (Sant Joanet), Esther Copoví (Manuel), Ferran Barberà (Guadassuar), Israel Pérez (Alzira), Pau Monzó (Algemesí), Paula Máñez (Alzira), Vicent Sabater (Catadau) i Vicent Climent (Alfarb).

Garrigues ha destacat que una de les coses que continuarà enfortint la nova coordinadora és la paritat. També ha assenyalat que els objectius per als pròxims dos anys són «potenciar una xarxa orgànica forta als nostres pobles i ciutats, ser el suport necessari dels nostres grups municipals i engegar la maquinària electoral per posar Compromís al capdavant de la comarca».

En aquest sentit, ha remarcat que «el rumb que marcarà les polítiques en les pròximes eleccions seran les polítiques joves, perquè som el present i hem d'estar als espais de decisió» i que «cal fer una important tasca d'implantació en aquelles zones de la comarca on tenim menys representació i continuar amb els lligams on ja estem implantats».

A més, ha afirmat que volen dur endavant «polítiques fortes que milloren la vida de les persones» i, per això, proposen que «tots els pobles i ciutats tinguen contemplades activitats per aconseguir pal·liar els efectes que la COVID ha causat en la gent jove, sense deixar de costat la mirada intergeneracional».

D'altra banda, ha indicat que donen suport a «les reivindicacions ciutadanes que lluiten per fer que la Ribera no es convertisca en un cementeri de macroplantes fotovoltaiques», la que el que pretenen és «potenciar les comunitats energètiques locals, mitjançant la formació».

Finalment, ha manifestat que continuaran defensant «el cabal ecològic dels rius de la comarca: Xúquer, Albaida, Magre i Verd», perquè «si no canviem la mirada, el futur de la nostra comarca no serà verd.»