Conclou el SanSan de Benicàssim, el primer festival sense restriccions

Unes 40.000 persones han assistit a l'esdeveniment musical de de dijous passat

per NLV

Territori, Societat

Conclou el SanSan de Benicàssim, el primer festival sense restriccions
Conclou el SanSan de Benicàssim, el primer festival sense restriccions

Benicàssim (la Plana Alta) ha celebrat aquest dissabte l'última jornada del festival SanSan, marcat per la «diversitat musical», amb les actuacions d'Álvaro de Lluna, Dani Martín o el grup holandés Xef'Special. Des de dijous passat, quasi 40.000 persones han acudit a la cita musical.

L'esdeveniment va començar a les 18 hores des de l'Escenari Calaverita, amb El Capità Elefant, banda que va oferir un xou «vibrant», igual que Karavana. Va tancar la vesprada Álvaro de Lluna, que s'estrenava per primera vegada en aquest format amb temes del seu nou disc.

Després va ser el torn d'Emlan i, minuts més tard, va eixir Dani Martín a l'escenari principal, on «va demostrar, per la connexió amb el públic, que les seues cançons connecten poderosament amb la gent», ha assenyalat l'organització. 

El grup Shinova va saltar a l'escenari ja de matinada, precedits de Rojuu i Niña Polaca, que van destacar per l'originalitat de les seues propostes en l'escenari. El líder de Shinova va reconéixer que estaven «molt emocionats» perquè feia «molt de temps que no tocaven en condicions de normalitat i sense restriccions». 

També van actuar Xef'Special, el grup holandés que «s'ha guanyat el cor del públic» amb una proposta «exquisida, diferent, que traspassa les barreres de l'idioma i que s'ha convertit en la banda sonora perfecta» del festival.