A partir d'aquest dilluns, 25 d'abril, ens trobareu a diarilaveu.cat

Recuperem la capçalera Diari La Veu del País Valencià i estrenem web

per NLV

A partir d'aquest dilluns, 25 d'abril, ens trobareu a diarilaveu.cat
A partir d'aquest dilluns, 25 d'abril, ens trobareu a diarilaveu.cat

El passat 23 de febrer comunicàvem que Diari La Veu del País Valencià tornaria aquest  primer quadrimestre del 2022 i la setmana passada vam anunciar la data concreta: el 25 d’abril. Per tant, a partir d'aquest dilluns recuperem la capçalera que va haver de tancar a finals del 2019 i ens trobareu a diarilaveu.cat.

Tot això ha estat possible perquè el 31 de desembre del 2021 es va assolir l’objectiu d'ingressar la quantitat pressupostada l’exercici anterior, un requisit indispensable per dur a terme aquest pas tan important. 

Una xifra assolida gràcies al suport econòmic de les 1.030 persones agermanades amb diferents aportacions i de Plataforma per la Llengua, als ingressos per publicitat d’institucions i empreses i a les subvencions de la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya. Cal destacar les aportacions de les persones agermanades, que van representar el 61% dels ingressos de l’any anterior i, per tant, són la base fonamental sobre la qual se sustenta i creix La Veu del País Valencià amb la finalitat d’atényer la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià. Sense el finançament dels agermanaments aquest projecte no es podria consolidar. 

Obrim, doncs, una nova etapa amb molta il·lusió i molts reptes, com ara el d’incorporar redactors en diferents comarques del País Valencià a mesura que augmenten les donacions dels agermanats. En aquest sentit, el futur depén de la voluntat dels lectors que aposten per formar part de la comunitat de La Veu del País Valencià. Amb la seua inestimable ajuda enfortirem i millorarem aquest projecte comunicatiu en clau valenciana i 100% en valencià.