La 33a Fira Alternativa de València se celebra aquest cap de setmana al llit del Túria

Sota el lema «#emergències... i després què?», té lloc entre els ponts de les Flors i de l’Exposició

per NLV

La 33a Fira Alternativa de València se celebra aquest cap de setmana al llit del Túria, entre els ponts de les Flors i de l’Exposició, sota el lema «#emergències... i després què?». Amb aquest esdeveniment, l’Associació Caleidoscopio pretén «donar a conéixer el treball artesanal, l’alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i col·lectius que hi participen».

Enguany, els dies 10, 11 i 12 de juny, torna aquest punt de trobada on conflueixen els col·lectius socials, l’artesania i l’alimentació amb consciència sostenible i amb voluntat rebel i transformadora.

L’Associació assenyala que «l’objectiu de la Fira Alternativa és crear un espai de convivència i de respecte al llarg de tot el cap de setmana, un espai imprescindible per promoure unes relacions necessàries en el nostre dia a dia».

També recorda que «la Fira no seria possible sense la participació de les voluntàries i voluntaris que col·laboren de manera desinteressada en l’organització de la trobada mitjançant el col·lectiu Caleidoscopio, que no rep subvencions ni remunera els i les voluntàries que participen en cada edició».

De fet, indica que l’esdeveniment, «més enllà del sentit mateix de fira d’artesania i d’alimentació ecològica, sempre ha estat un espai on s’hi han trobat i coordinat les diferents lluites dels col·lectius socials i les organitzacions: la defensa del territori, del medi ambient, el feminisme, l’agricultura ecològica, la bona gestió dels residus i la lluita contra l’especulació, la turistificació i el despoblament».

Les activitats programades, que comencen aquest divendres, es perllongaran fins al diumenge a la vesprada.