Castelló sense Casa de la Cultura

Historiador i membre del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló de la Plana

La Casa de Cultura de Castelló de la Plana es reformarà per acollir un Centre d’Envelliment Actiu i Saludable. El projecte ha estat possible pel fons FEDER i l’ajuntament.

Aquests dies les Brigades Municipals estan netejant l’interior de la Casa de Cultura i les associacions que tenien seu al local s’han mudat. L’ajuntament no té un pla alternatiu per fer un nou centre cultural. Es una carència que la paga tota la ciutadania per fer una societat més progressista. Es una oportunitat perduda del govern municipal anomenat del ‘canvi’ que ens deixa sense lloc per exposicions, xerrades i espai pel coneixement i les activitats culturals.

Quin projecte de ciutat tenen els governants que ens deixen sense Casa de Cultura?

La cultura i l’educació són els mitjans per acabar amb la ignorància i avançar cap una societat més democràtica. La cultura és un bé preciat que ara restarà orfe de local a la ciutat de Castelló.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací