Qui som

Nosaltreslaveu.cat és el nou domini de la nova publicació del projecte  comunicatiu La Veu del País Valencià (LVPV), creat l’1 de gener del 2013, que naix  en 2020 després de suspendre i finalitzar l'edició de Diari La Veu (2013 a 2019). És  la nova publicació  digital valenciana de reflexió i activisme del País Valencià, 100 % en llengua pròpia per conviccions,  sobre cultura, llengua, territori i societat.

Representa l'espai  de reflexió i activisme pel País Valencià, que volem socialment just, lingüísticament igual, ambientalment sostenible  i nacionalment sobirà.

Publicació valenciana, ecofeminista, republicana i sobiranista, amb l’objectiu clau i fonamental de vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social, d'assolir la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià, i construir del corredor comunicatiu català-valencià-balear-andorrà. Això és, fer ús de la comunicació 2.0 a través de les tecnologies de la informació i de la comunicació, que, en ple segle XXI, ens permeten a la vegada parlar de nosaltres, els valencians, i connectar-nos directament amb tot l'àmbit lingüístic de la llengua catalana, i la resta del món.

Nosaltreslaveu.cat és la publicació digital del País Valencià, editada per l’entitat Edicions Diari La Veu, Coop. V. La línia editorial de nosaltreslaveu.cat es basa en la defensa i exigència d'aquests principis essencials: els drets humans i la igualtat entre homes i dones; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi ambient; i la cultura, llengua, patrimoni, història i tradicions del País Valencià.

La publicació  vol arribar a una part de l'opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que se situen ideològicament en la defensa de l'estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià. La publicació té el repte d'aplicar la perspectiva de gènere a tots els seus productes com a eina per a la igualtat real. També desitja contribuir al dinamisme d'internet elaborat en la nostra llengua i a l'enriquiment del sistema comunicatiu valencià.