Casado ataca l'AVL: «No és veritat que el valencià siga català»

casado-valencia-catala from Diari La Veu on Vimeo.

El líder del PP, Pablo Casado, va atacar ahir a València l'Acadèmia Valenciana de la Llengua pel recent protocol de col·laboració signat amb l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i la Universitat de les Illes Balears. Durant la seua intervenció en el "Congrés provincial del PP de València" es va pronunciar així contra la unitat de llengua: «'El valencià és català', van dir l'altre dia aquells que tant defensen el valencianisme. Inclús l'Acadèmia de la Llengua. No és veritat. És que no és veritat»

Entre les reaccions  a les paraules del líder popular destaca la del conseller d'Educació, Vicent Marzà, que no ha volgut deixar passar l'ocasió de respondre-li en Twitter: «Hola, Pablo Casado. Si ahora quieres hacerte filólogo, búscate una universidad seria que no te regale el título. Te hará falta para quitarte tantos prejuicios. Y ya de paso, a ver si aprendes a no intoxicar ni mentir»

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací