«Viatge a l’extrema dreta» | Per La Comarca Científica

Fins fa pocs anys, l’extrema dreta valenciana no havia aconseguit en solitari cap representació política significativa. No obstant això, i després del resultat de les eleccions andaluses de desembre del 2018, tant els analistes polítics com les empreses demoscòpiques pronosticaven la seua entrada en les Corts Valencianes.

Viatge a l’extrema dreta és el documental dirigit i produït de forma íntegra per La Comarca Científica. En ell, Alexis Lara (sociòleg i director del documental), entrevista quatre experts que analitzen l’extrema dreta valenciana des de les ciències socials: Vicent Flor (sociòleg i director de la Institució Alfons el Magnànim), Rosa Roig (politòloga i professora de Ciències Polítiques a la Universitat de València), Fran García (membre del grup d’investigació MediaFlows i professor a la Facultat de Comunicació de la UV) i, per últim, Juan Carlos Colomer (historiador i professor a la Facultat de Magisteri de la UV).

Quines són les fortaleses i les debilitats de l’extrema dreta valenciana? Quin és el recorregut històric del seu discurs? Quines han estat les causes del seu sorgiment i de l’auge actual? Com i on està creixent a Internet?

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací