La llibertat | Amb Filosofia (TV3, 2012)

El programa «Amb filosofia», de TV3, dirigit per Emili Manzano i Xavier Antich, parteix del desig de saber i d'una manera de pensar fruit de l'admiració –i de vegades el desconcert- davant de les coses que ens envolten. Cada episodi mostra el pensament filosòfic en acció a partir de realitats concretes. L'objectiu és convidar a la reflexió a partir de les coses que ens passen i que habitualment ja pensem sense necessitat de reconèixer-nos com a filòsofs: el silenci, l'amor, el futur, el silenci, la precarietat, la natura...

«Amb filosofia» reuneix filòsofs, pensadors i professionals que dialoguen al voltant d'aquestes qüestions singulars i alhora totalment presents en la vida quotidiana.

Cada programa s'articula al voltant d'un tema concret amb les intervencions de filòsofs i personatges que, tot i que no pertanyin a l'àmbit del pensament, aporten reflexions i experiències valuoses per resoldre alguna de les qüestions que es plantegen.

El capítol dedicat a la llibertat compta amb la participació d'Amador Vega (professor d'Estètica i Religió de la Universitat Pompeu Fabra), Marina Garcés (professora de Filosofia de la Universitat de Saragossa), Ramon Alcoberro (doctor en Filosofia), Raimon (músic i cantant) i Paolo Flores d'Arcais (filòsof i periodista).

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací